منابع نقدی پروژههای عمرانی را تحرک دوچندان بخشیده است
به گزارش خبرنگار مهر، سید کمالالدین میرجعفریان شامگاه دوشنبه در جلسه شورای فنی استان اردبیل اظهار کرد: منابع نقدی پروژههای عمرانی را تحرک دوچندان بخشیده است و در بخش راه، راه آهن، آب و خاک و طرحهای نیمهتمام ورزشی با تزریق اعتبارات سفر رئیس جمهور به صورت نقدی تحرک اجرایی خوبی را شاهد هستیم که قطعاً حوزه نظارت و ارزیابی با دقت نظر فنی میتواند به کیفیسازی اجرای این پروژهها کمکی مؤثر باشد.
وی با قدردانی از فعال شدن کارگروه نظارت شورای فنی در بازدید از طرحهای و پروژههای متعدد تصریح کرد: در کنار بهرهگیری از ظرفیت پیمانکاران و شرکتهای مشاورهای فعال در استان، به راحتی میتوانیم از توانمندیهای مهندسان استان اردبیل در اجرا و به نتیجه رسیدن طرحها و پروژههای متعدد استفاده کنیم.
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: در این بازدیدها در کنار بررسی مسائل مالی، فنی و روند کار، سعی میشود تا موانع و مشکلات نظیر معارض محلی برطرف شده و با همراهی دستگاههای اجرایی جابجایی تأسیسات برای اجرای پروژههای عمرانی به ویژه در حوزه راه انجام شود.
میرجعفریان ضرورت فعال شدن کمیته فنی و بازرگانی را برای قیمتگذاری متعارف در اجرای پروژههای عمرانی یادآور شد و افزود: باید اعتبار متناسب با اجرای پروژه تزریق و روند اجرای کیفی پروژهها را شاهد باشیم.
وی به پروژه بازسازی ورزشگاه تختی اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: در این زمینه تلاش بر این است تا پروژه برای سال آینده آماده بهرهبرداری شود که بخش عظیمی از زیرسازی و نصب چمن مصنوعی انجام شده و قطعاً با رعایت نقاط فنی این فرآیند بیش از گذشته تقویت خواهد شد.
میرجعفریان در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام تلاش مدیران دستگاههای اجرایی باید بر جذب سریع اعتبارات و به سرانجام رساندن پروژههای نیمهتمام باشد تا با بهرهبرداری از آن، مردم بتوانند از ثمرات و نتایج آن استفاده کنند.
در این جلسه معاون فنی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل نیز اضافه کرد: در قالب ۱۲۰ پروژه در استان، عملکرد مالی و روند پروژهها مورد رصد قرار گرفته و سعی بر این است تا گزارشهای منظم به شورای فنی در مورد فرآیند اجرای آنها ارائه شود.
علی اسلامی بیان کرد: در استان اردبیل یکهزار و ۳۶۵ شرکت پیمانکار در بیش از ۲۸۳ رشته فعالیت میکنند که در کنار آنها ۴۳ شرکت مشاوره نیز فعال هستند که ظرفیت اجرایی این شرکتهای پیمانکاری بیش از ۱۰۸ هزار میلیارد تومان است.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در استان اردبیل سالانه ۵۵۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی اجرا میشود که دستگاههای اجرایی میتوانند از ظرفیت پیمانکاران و شرکتهای مشاوره بومی استفاده کنند که قطعاً اولویت اجرا برای دستگاههای استانی نیز استفاده از ظرفیت این شرکتهای بومی است.
معاون فنی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل مزایای بهرهگیری از توانمندی این شرکتهای پیمانکاری و مشاوره را تخصیص ۹ درصد ارزش افزوده برای توسعه و پیشرفت استان اردبیل اعلام کرد و گفت: امیدواریم دستگاههای اجرایی استان بیش از گذشته از ظرفیت این شرکتهای پیمانکاری و مشاورهای استفاده کنند.