اقتصادی شدن شبکه داخلی حمل و نقل جاده‌ای در حوزه گردشگری

اخبار

در سی و پنجمین نشست هماهنگی خدمات سفر با حضور اعضای اصلی این ستاد در محل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بر ضرورت اقتصادی شدن شبکه داخلی بخش حمل و نقل جاده‌ای در حوزه گردشگری و سفر و توسعه زیرساخت شبکه جاده‌ای تأکید شد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، محمد محب‌خدایی معاون گردشگری و رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در این نشست ضمن قدردانی از خدمات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌‌ای در ارایه خدمات مطلوب به مسافران و کاربران جاده‌ای، اظهار داشت:
محور اصلی گردشگری داخلی کشور، شبکه جاده‌ای است و بیشترین زمان سفر در کشور در مسیرهای جاده‌ای انجام می‌شود، از این‌رو در حوزه گردشگری باید این شبکه‌های ارتباطی، اقتصادی شوند و با توسعه محورهای پرتردد و مسیر سفر توریست‌های داخلی و خارجی، خدمات بهتر و مطلوب‌تری به کاربران جاده‌ای ارایه شود.
وی با بیان این که هدف اصلی این ستاد، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در حوزه خدمات‌رسانی به هم‌وطنان است، افزود:
اعضای حاضر در این نشست باید دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را باتوجه به مشکلات موجود در حوزه‌های ذی‌ربط ارایه کنند و این نشست‌ها خروجی‌های خوبی در توسعه ساختار گردشگری در کشور داشته باشد.
رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر با اشاره به این که هدف‌گذاری‌ها باید هدفمند و هوشمند باشد و در هر استان باتوجه به موقعیت‌ها و امکانات هر استان، توجیه اقتصادی سفرها در نظر گرفته شود، خاطرنشان کرد:
به عنوان مثال در برخی مقاصد گردشگری نیاز به احداث هتل‌های درجه یک و گران قیمت نمی‌باشد و می‌توان با راه‌اندازی هتل‌کاروان‌ها و کمپ‌های گردشگری، بازدیدکنندگان و مسافران از آن مقصد، با پرداخت هزینه های کمتر، افزایش پیدا کند.
براساس این گزارش عبدالهاشم حسن‌نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گزارشی از عملکرد این سازمان در جابه‌جایی کالا و مسافران در کشور ارایه کرد و افزود:
بیش از ۹۰ درصد جابه‌جایی بار و مسافر در کشور در شبکه‌های جاده‌ای انجام می‌شود و در سال گذشته بالغ بر ۲۵۰ میلیون نفر مسافر و ۵۸۰ میلیون تن کالا از طریق شبکه جاده‌های کشور جابه‌جا شدند.
وی همچنین اظهار داشت:
در بخش حمل ونقل بین‌المللی هم بالغ بر ۳ میلیون نفر جابه‌جایی در ۲۴ مرز فعال صورت گرفته است که پایانه‌های مرزی مهران، بازرگان و شلمچه بیشترین ترددها را داشته‌‌اند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که ۷۲۰ مجتمع خدماتی – رفاهی فعال در جاده‌های مواصلاتی کشور به هم‌وطنان خدمات مختلفی ارایه می‌کنند، افزود:
در راستای توسعه خدمات به مسافران جاده‌ای، ۴۱۰ مجتمع دیگر در مرحله ساخت قرار دارند و صدور مجوز جهت متقاضیان احداث سایر مجتمع‌ها در جاده‌های کشور در دست بررسی و استعلام است که امید است با مساعدت و ارایه تسهیلات ستاد هماهنگی خدمات سفر این مجتمع‌ها هر چه زودتر با بهترین خدمات و امکانات در اختیار مردم و خدمات‌گیرندگان قرار گیرد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد:
این سازمان آمادگی دارد با تشکیل تیم کارشناسی با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی عضو این ستاد اولویت‌های توسعه زیرساخت‌ها و مقاصد گردشگری را تعیین نموده و در جهت افزایش خدمات و ارتقای ایمنی این محورها اقدامات لازم انجام شود.

 

محصول پیشنهادی: ضریه گیر ستون

درباره محصول پیشنهادی: ایمن‌سازی محیط‌های شهری امروزه یک ضرورت بزرگ محسوب می‌شوند، این قاعده از پارکینگ‌ها نیز مستثنا نیست. برای ایمن‌سازی پارکینگ‌ها می‌توان از علائم ایمنی، ضربه گیر ستون، متوقف‌کننده‌ی خودرو، رنگ ترافیکی و جداکننده‌ها استفاده نمود. ضربه گیر ستون از مهمترین لوازم ایمنی پارکینگ میباشد زیرا باعث جلوگیری از آسیب دیدن ستون و بدنه خودرو به هنگام پارک کردن میشود. ضربه گیر ستون به جهت ایمن کردن ستون ها در پارکینگ، کودکان در مدارس و حمل و نقل برانکارد در بیمارستان ها مورد استفاده قرار میگیرد. نصب ضربه گیر ستون نه ‌تنها باعث رفع مشکلات یادشده می‌شود، بلکه با طراحی زیبای خود می‌تواند نمای بصری پارکینگ را بهبود بخشد. ضربه گیر دور ستون با ساختار ارتجاعی و انعطاف پذیر خود قادر است که نیروی حاصل از ضربه را درون خود جذب کرده و مانع از ایجاد آسیب به خودرو و نمای ساختمان می‌شود.

همین الان میتوانید جهت استعلام قیمت محصول پیشنهادی با شماره ۲-۴۴۴۱۵۴۳۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *