اوراق مالی ۷۷ درصد اعتبارات عمرانی چهار ماهه را تامین کرد

اخبار

امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: ۷۷ درصد اعتبارات عمرانی چهار ماهه نخست امسال از محل انتشار و واگذاری اوراق مالی تامین شد.
به گزارش یکشنبه معاونت اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی، در چهارماهه پارسال اوراق مالی در تامین اعتبارات عمرانی سهمی نداشت.
بخشی از اوراق مالی منتشر شده در چهار ماهه امسال از محل ظرفیت بند (ز) تبصره (۵) قانون بودجه و مربوط به اسناد خزانه کوتاه مدت است که باید تا پایان امسال تسویه شود.
بر اساس این تبصره از قانون بودجه، «دولت می تواند با هدف استمرار جریان پرداخت های خزانه داری کل کشور، تا مبلغ یک هزار میلیارد ریال اسناد خزانه اسلامی با سررسید کمتر از یک سال منتشر و اسناد مربوط را صرف تخصیص های با اولویت طرح های تملک دارایی های استانی ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور کند».
این اسناد در نیمه نخست امسال منتشر می شود و سازمان های برنامه و بودجه استان ها موظفند در سه ماهه اول سال نسبت به تخصیص اسناد به طرح های با اولویت استان اقدام و با پیمانکار به تفکیک سهم هر استان و شهرستان تعهد و تفاهمنامه امضا کنند.
تسویه این اسناد در سررسید، مقدم بر همه پرداخت های خزانه داری کل کشور است و انتقال تعهدات مربوط به اسناد منتشر شده به سال بعد ممنوع است.
بر پایه این گزارش، در چهار ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال، به دلیل استفاده از ظرفیت انتشار اوراق مالی حدود ۱۸ درصد بودجه عمومی، برخی شاخص های بودجه ای دولت به ویژه در زمینه اعتبارات عمرانی و همچنین تحقق منابع عمومی بهبود یافت، هر چند به دلیل رشد ۶۱ درصدی منابع نفتی نسبت به مدت مشابه پارسال، سهم این منابع در بودجه بیشتر شد.
بر اساس این گزارش، به دلیل تشدید تحریم ها در سال ۱۳۹۱، نسبت بودجه عمومی دولت به تولید ناخالص داخلی به پایین ترین حد رسید.
این شاخص به سبب روند کند اصلاحات ساختاری در مالیه دولت و همچنین تبدیل بخشی از بدهی ها به اوراق بهادار بویژه در ۲ سال گذشته، از روند افزایشی برخوردار شد و در سال ۱۳۹۶ به ۲۱٫۳ درصد نسبت به تولید ناخالص داخلی رسید.
به گزارش ایرنا، اسناد خزانه اسلامی، اوراق بهادار با نامی است که دولت با هدف تسویه بدهی‌های خود بابت طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و استمرار جریان پرداخت‌های خزانه‌داری کل‌کشور برای تخصیص‌های اولویت‌دار ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور منتشر می‌کند.

 

محصول پیشنهادی: راهبند مدل دژ

درباره محصول پیشنهادی: راهبند وسیله ای است که راه را میبندد و در صورت لزوم و صدور اجازه از طریق سیستم نگهبانی راهبند باز میشود. موارد استفاده از این محصول در درب ورودی بیمارستان ها و ارگان های دولتی و دانشگاه ها و سایر اماکن حتی مجتمع های مسکونی میباشد که تحت نظارت و کنترل نگهبان و شخصی است که در کانکس قرار دارد. این محصول معمولاً بوسیله یک ریموت بالا و پائین میرود. امروزه در ساخت و سازهایی که در سطح شهرها و مناطق وجود دارد. پس از اتمام مراحل ساخت ابتدا به ساکن پیمانکار اقدام به خرید و نصب راهبند میکند تا از ورود هر شخصی به داخل جلوگیری شود. دلیل استفاده از راهبند در اماکن دولتی مسائل امنیتی میباشد. استفاده از راهبند ضروری است. اگر راهبند در کنار درب ورودی نباشد به راحتی و بدون هیچ مجوزی میتوان به داخل مکان رفت که بر اساس مسائل امنیتی این موضوع کمی پیچیده است.در صورت وجود فردی که کنترل آنرا در دست دارد، میتوان به طور کامل خودرو و فردی که قصد دخول به محوطه دارد را وارسی کرد و اگر مشکلی نبود راه برای او باز شود. اما در صورت وجود هرگوهه شک و شبه ای نگهبان میتواند از باز کردن راه خودداری کند و برای بررسی نهایی جهت آشنایی بیشتر و کسب اطلاعات و درخواست کارت شناسایی، نگهبان با فرد صحبت های لازم را انجام دهد و در صورت نبودن مشکل راه را برای فرد باز کند. در غیر اینصورت از ورود فرد ممانعت کند. پس تا اینجا به یکی از مهمترین مزیت های راهبند پی بردیم و فهمیدیم که برای ایجاد یک فضا و مانع امنیتی چقدر میتواند موثر واقع شود.اما برخی از راهبند ها جنبه ایمنی ندارد و کسی آنرا تحت نظر ندارد. به طور کلی این محصول برای یک ایست کوچک به کار میروند و به صورت خودکار در صورت نزدیک شدن خودرو به راهبند باز میشود. اما نکته ناگفته اینجاست که راهبندهای اتوماتیک برای اماکنی میباشد که مسائل امنیتی زیاد مهم نیست و صرفا به عنوان یک مانع به کار میرود.

همین الان میتوانید جهت استعلام قیمت محصول پیشنهادی با شماره ۲-۴۴۴۱۵۴۳۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *